Referinte (tesimoniale) Promerit HR


Ce spun clientii despre serviciile Promerit HR

Nume client: Covision Technology

"The relationship between Covision Technology (Oslo, Norway) and Promerit HR (Bucharest - Romania) is consolidated and it is built on two components, seriousness and quality. Promerit understands and applies in practice notions such as timeliness, flexibility and kindness towards the client. We are very pleased with the high quality of services offered and therefore encourage Promerit HR as a landmark in the field of Human Resources."

Thomas Evensen, Covision Technology - Oslo, Norway

Nume client: Best Tourism Hypermarket

"Ne-am dorit o cale de a ajunge la candidatii doriti care sa atinga obiective ale noastre (experienta, seriozitate si nu in ultimul rand cu un salariu care sa fie realist cu cele dorite de noi), si care sa ajute la cresterea portofolului nostru de clienti ai societatii dar si la mentinerea acestuia. Cu ajutorul Promerit HR, am gasit candidatii potriviti pentru ceea ce cautam si le multumim pe aceasta cale."

....

Nume client: ITelecom

"Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu Promerit HR. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul colaborari. Increderea ne-a fost rasplatita.

Proiecte desfasurate cu consultantii Promerit:

Din motivele enumerate mai sus este o placere pentru noi sa recomandam echipa Promerit tuturor celor interesati de recrutarea de personal pe domenii diverse dar,.."

...

 

Nume client: Distinct New Media

"Suntem incantati sa oferim aceasta scrisoare de recomandare ca urmare a bunei colaborari pe care am avut-o cu compania Promerit HR.

Proiecte desfasurate cu consultantii Promerit:

Reteaua de cunostinte si modul de recrutare oferit de Promerit HR a facut posibila recrutarea unei echipe de vanzari performante."

...

 

Nume client: Reframetal Galati

"Am apelat la Promerit HR in urma unei recomandari venite de la o societate din acelasi grup de firme din Galati.
Desi nu au sediul in Galati, cei de la Promerit s-au deplasat la sediul nostru si au reusit imposibilul – au gasit o persoana care sa indeplineasca toate cerintele noastre pentru functia de Executive Sales Director."

____________________________________________________________________________________________________

Pentru mai multe informatii despre informatiile prezentate mai sus va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii Promerit HR. Va rugam sa vizitati pagina de contact

 

Trimite CV-ul tau!
JobsList