Termeni si conditii Promerit HR


Termeni si conditii, absolvirea de raspundere, limitarea raspunderii

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, intermenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea societatii Promerit HR sau a afiliatilor/partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al societatii Promerit HR, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de societatea Promerit HR si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.

 

Disponibilitatea serviciilor si informatiilor prezente pe site

Societatea Promerit HR isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Societatea Promerit HR nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Societatea Promerit HR poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Informatiile prezentate pe site-ul Promerit HR si JobsList pot contine informatii care nu mai sunt de actualitate. Dat fiind acest lucru rugam vizitatorii celor doua site-uri sa contacteze unul dintre consultantii Promerit HR prin intermediul paginii de contact.

 

Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

Societatea Promerit Hr nu ofera nicio garantie ca:

 

Limitarea raspunderii::

Societatea Promerit HR nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Promerit HR a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

Termeni si conditiile prezentate mai sus sunt valabile si pentru subdomeniul JobsList

 

Pentru mai multe informatii despre informatiile prezentate mai sus va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii Promerit HR. Va rugam sa vizitati pagina de contact

 

Trimite CV-ul tau!
JobsList