Rămâneți conectat și urmați-ne

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Termeni si conditii

Termeni si conditii

www.promerit.ro

 

  1. Descriere site si societate

1.1. Site-ul www.promerit.ro (denumit in continuare ”site-ul”) este utilizat de  societatea PROMERIT MANAGEMENT SRL denumita in continuare „PROMERIT”), avand sediul in Str. G.Mm Zamfirescu, nr 46, bl. 22 A, sc. 1, et. 2, ap. 11, cam. 1, sector 6, Bucuresti.

1.2. Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana care a implinit varsta de 18 ani si care este interesata de evenimentele organizate de PROMERIT si de partenerii PROMERIT pe teritoriul Romaniei, asa cum acestea sunt identificate in cadrul sectiunii „Urmatoarele evenimente”.

1.3. Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a evenimentelor (cursuri, workshop-uri, seminarii, conferinte, sesiuni de dezbateri etc), prin accesarea acestuia vizitatorii avand posibilitatea de a se inscrie online prin completarea formularului „Inscrie-te acum”.

1.4. Vizitatorii sunt acele persoane care acceseaza site-ul pentru a vizualiza informatiile continute iar participantii sunt acele persoane care completeaza formularul „Inscrie-te acum”.

1.5. Partenerii PROMERIT sunt entitatile cu care societatea PROMERIT MANAGEMENT SRL colaboreaza in vederea organizarii de evenimente:

GRECU SI ASOCIATII SCA avand sediul in Bucuresti, Str. Pictor Ion Negulici 12-14, Sector 1, avand CUI RO 31771768

si

ASOCIATIA PENTRU BUNE PRACTICI GDPR cu sediul in Domnesti, Comuna Domnesti, Str. Horoscopului, nr. 13, Judet Ilfov. CIF 39441517, nr. de inregistrare in Registrul National al Asociatiilor si Fundatiilor 25960/A/2018.

1.6. Pentru orice alte servicii care pot fi implementate, in timp, prin intermediul site-ului, vor fi valabile aceleasi conditii stipulate in prezentul document, in afara de cazul in care noile servicii presupun formularea unor conditii distincte de utilizare.

1.7. PROMERIT sau oricare din partenerii PROMERIT nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de afisare aparute pe site, precum nici pentru elemente de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate, precum nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste buna functionarea a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora.

  1. Continutul site-ului

2.1. PROMERIT defineste prin “continut” toate informatiile afisate pe site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau in miscare.

2.2. Accesarea informatiilor prezentate in sectiunile de pe site, „Home”, Urmatoarele evenimente”, „Despre noi” si „Contact”nu creaza obligatii contractuale.

2.3. Continul site-ului nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al societatii PROMERIT. Continutul trimis de catre vizitatorii site-ului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale drepturilor de proprietate.

2.5. Pe site vor fi afisate preturile pentru participarea la fiecare eveniment, atat pretul integral cat si cel aplicabil pentru inscrieri anticipate („early-bird”), cel aplicabil pentru inscrieri in grup, daca este cazul, practicat de organizatorul principal care poate fi PROMERIT sau oricare din partenerii PROMERIT prevazuti la art. 1.5.

2.6. PROMERIT isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului fara acordul prealabil al vizitatorilor si fara a ii notifica pe acestia din urma in prealabil.

2.7. PROMERIT nu isi asuma raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea functionarii site-ului.

  1. Drepturile de proprietate intelectuala

3.1. Intreg continutul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii PROMERIT si drepturile de autor asupra textelor si publicate ii apartin in totalitate.

3.2. Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica sau juridica, alta decat PROMERIT se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, PROMERIT nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

3.3. PROMERIT utilizeaza marcile inregistrate ale PROMERIT, in calitate de titular sau dupa caz, ale partenerilor PROMERIT asa cum acestia sunt identificati la art. 1.5.

3.4. Vizitatorilor acestui site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, abuziv, vulgar, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).

3.5. PROMERIT isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

3.6. Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat PROMERIT ori partenerii PROMERIT. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. PROMERIT nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, confidentialitate sau securitate si de functionalitate aferente acestor site-uri.

  1. Accesarea site-ului

4.1. In cazul nerespectarii de catre vizitatori a modului legal de utilizare a site-ului, PROMERIT nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care ar putea aparea.

4.2. Utilizarea site-ului de catre vizitatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

4.3. Orice observatie privitoare la incalcarea regulilor de utilizare a site-ului poate fi semnalata printr-un mesaj trimis prin utilizarea sectiunii „Contact”.

4.4. PROMERIT va furniza un raspuns, atunci cand este cazul, in maxim 30 de zile lucratoare. In situatia in care mesajul nu este primit din cauza unei defectiuni tehnice, vizitatorul este rugat sa revina cu un nou mesaj, avand acelasi continut.

  1. Limitarea dreptului de accesare a site-ului

5.1. PROMERIT isi rezerva dreptul de a limita accesul oricarui vizitator la site (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre vizitatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate etc.).

5.2. PROMERIT poate, de asemenea, restrictiona dreptul vizitatorilor site-ului in cazul in care continutul formularelor completate de vizitatori este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

  1. Inscrierea la curs. Metode de plata.

 6.1. Vizitatorul site-ului poate avea acces la orice curs, in conformitate cu evenimentele anuntate in cadrul sectiunii „Urmatoarele evenimente” in conditiile in care respecta conditiile de inscriere impuse de PROMERIT sau de partenerii PROMERIT pentru fiecare eveniment in parte (de exemplu, studii superioare pentru anumite cursuri organizate in conformitate cu cerintele legale);

6.2. Inscrierea valabila la curs se realizeaza prin intermediul completarii formularului „Inscrie-te acum” finalizata prin transmiterea datelor catre PROMERIT. In cazul in care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, PROMERIT isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea si de a nu rezerva locul la eveniment.

6.3. Urmare a validarii inscrierii pe baza formularului on-line, PROMERIT sau dupa caz, partenerul PROMERIT va emite o factura proforma si o transmite participantului, la adresa de e-mail furnizata voluntar in cadrul formularului de inscriere.In cazul in care utilizatorul realizeaza inscrierea si nu primeste factura proforma la adresa de e-mail furnizata in termen de 72 de ore de la transmiterea datelor din formularul de inscriere catre PROMERIT, acesta este rugat sa instiinteze PROMERIT pe adresa de e-mail office@promerit.ro.

6.4. PROMERIT are dreptul a modifica fara vreo notificare prealabila data de desfasurare a evenimentului, speakerul precum si locatia de desfasurare.

6.5. Ulterior inscrierii la eveniment, participantul are obligatia de a achita taxa de participare in termenul mentionat pe factura, acesta fiind in mod uzual de 7 zile calendaristice de la emiterea facturii proforme dar nu mai tarziu de data inceperii cursului. Neachitarea in termen atrage anularea inscrierii.

6.6. PROMERIT sau dupa caz, partenerii PROMERIT, pot practica reduceri ale preturilor pentru serviciile furnizate, respectiv pentru clienti care revin la evenimentele PROMERIT, unic organizator sau ale partenerilor PROMERIT, in conditiile prezentate in pagina de promovare a cursului din sectiunea „Urmatoarele evenimente”.

6.7. Vizitarea site-ului, completarea oricarui formular, inclusiv a celui de inscriere reprezinta confirmarea continutului prezentului document inclusiv a descrierilor evenimentelor din cadrul sectiunii „Urmatoarele evenimente”.

6.8. Daca participantul achita integral ori partial taxa de inscriere prezentata in cadrul oricarui eveniment si daca ulterior nu mai poate/nu mai doreste sa participe, acesta poate solicita returnarea sumelor, in umatoarele conditii: integrala, daca renuntarea la inscriere intervine cu cel putin 30 de zile inainte de data anuntata pentru eveniment; ½, daca renuntarea la inscriere intervine cu cel putin 7 zile inainte de data anuntata pentru eveniment. Daca renuntarea la inscriere intervine dupa acest termen, PROMERIT sau dupa caz, partenerii PROMERIT isi rezerva dreptul de a refuza returnarea sumelor achitate de participant pentru validarea inscrierii putand acorda posbilitatea participarii la un alt eveniment organizat in conditii similare (pret, beneficii, numar de participanti etc).

 

  1. Publicitate si promotii

7.1. PROMERIT poate desfasura in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de PROMERIT nu necesita acordul vizitatorilor site-ului. Prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul campaniilor de publicitate si/sau promotiilor organizate de PROMERIT se va efectua in conformitate cu regulile privind prelucrarea datelor personale inserate in regulamentul fiecarei campanii/promotii, aceasta neputand fi extinsa la alte scopuri in afara celora asupra carora persoanele vizate (participantii) au fost informate.

  1. Dispozitii finale

8.1. Prezentul document se completeaza cu Politica de Confidentialitate si Politica de Cookies, disponibile pe site.

8.2. PROMERIT recomanda tuturor vizitatorilor sa parcurga intreg continutul prezentelor termeni si conditii, cu atentie, apoi sa adreseze orice tip de intrebare privind intelegerea lor, utilizand formularul din sectiunea „contact”. Se va furniza un raspuns in maxim 30 de zile lucratoare.

8.3. Orice neintelegeri aparute intre PROMERIT si vizitatoriI site-ului vor fi solutionate pe cale amiabila si in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, partile se vor adresa instantelor competente.

 

2019 Copyright PROMERIT MANAGEMENT SRL